Uitvaartverzorging Schouwen-Duiveland | Zorg met hoofd, hart en handen - Recensies

Ervaringen

Onze missie is zorgen met hoofd, hart en handen. Wij hopen dat nabestaanden dat ook hebben mogen ervaren in de dagen rondom het afscheid van hun dierbare(n). We vinden het belangrijk om te horen hoe zij onze zorg hebben ervaren. Op deze pagina vindt u een aantal van deze ervaringen. Deze ervaringen zijn gepubliceerd na toestemming van de betreffende personen.

Uit eerdere ervaring met het overlijden van mijn schoonvader was al gebleken dat het goed georganiseerd was en daardoor nu ook weer voor Uitvaartverzorging Schouwen-Duiveland gekozen. Mede dankzij een mooie uitvaart hebben wij waardig afscheid kunnen nemen van mijn moeder
J.J. Wernke-Bijsterbosch

Wij als familie hebben zeer goede ervaring met de uitvaartzorg na het overlijden van pap. Het contact met Rien verliep zeer informeel en dat is ook zoals wij het graag zien.
H. Boelens-van der Bijl

Doordat mijn partner plotseling overleed kom je in contact met een uitvaartonderneming. Geen ervaring en geen idee wie je daarvoor moest vragen maar dit bleek super te zijn. Janine kwam langs en het voelde vertrouwd en met haar ervaring en deskundigheid is een een mooie herdenkingsbijeenkomst geworden! Waar velen met een (verdrietig) maar goed gevoel op terug kunnen kijken. Het was een warme sfeer en een persoonlijk gebaar naar mijn Grad toe! Velen hebben dit mogelijk gemaakt. Iedereen dank hiervoor!!
A. Timmerman

Wij zijn zeer goed bijgestaan door de medewerkers van uitvaartverzorging Schouwen Duiveland
P. Schaalje

Uitvaartzorg buitengewoon goed. Kwaliteiten: vriendelijk, correct, geduldig, begrijpend, aandachtig, persoonlijke benadering. Invulling uitvaart geheel zoals broer Hans het van te voren had gepland.
K.M. Rouw

Toen we een uitvaartbedrijf nodig hadden kwamen bij uitvaart Shouwen-Duiveland terecht. Een goede keuze bleek later. Goede begeleiding met goede voorstellen waarbij je eigen gevoel en gemoed wordt ingepast in de uiteindelijk samenstelling van de uitvaartdienst.
P. Schraver

Vanaf het eerste moment zijn wij goed opgevangen door uitvaartverzorging Schouwen-Duiveland. Rien en Mark de Bruijne hebben met hun hartverwarmende zorg en persoonlijk advies ons grandioos bijgestaan in deze zware tijd. Het heeft ons heel veel steun gegeven en alle zorgen uit handen genomen. Deze mensen hebben hart voor het vak en de mensen en zijn absoluut aan te raden voor het verzorgen van de uitvaart. Zeer gewaardeerd
Bert Oskam


We kenden Rien de Bruijne al van een vorige uitvaartbegeleiding. Ook nu weer waren zijn betrokkenheid en aanwezigheid voor ons een grote steun in de rug. Ik denk dat het woord 'menselijkheid' goed bij deze uitvaartbegeleider past. Hij staat 'naast' je en houd rekening met alles en iedereen. Zo konden we een mooi, goed en persoonlijk afscheid regelen voor onze vader.
Fam. Oosse

De uitvaart samen met Rien de Bruine geregeld zoals de overledene het op papier had gesteld. Alles is echt heel mooi en zoals het gewenst werd verlopen.
Kieboom

 

Wij hebben de uitvaart van onze moeder door Rien laten verzorgen, dit heeft hij prima gedaan en hij kwam op de juiste momenten met tactische oplossingen, zodat alles goed werd geregeld! Zeker een uitvaart waar wij ondanks ons verdriet met een warm gevoel aan terug denken.
E. Hanse


Wij wilden de uitvaart op een speciale manier op eigen terrein verzorgen, dit is samen met Rien de Bruijne uitstekend gelukt. Het heeft van een droevige dag een hele mooie dag gemaakt. Zeer tevreden met de persoonlijke benadering, geduld en de rust die Rien overbrengt.
Brugman


Netjes en correct uitgevoerd naar de wens van vader. Was voor ons een heleboel geregel minder, nu vader het al gedaan had, in samenspraak met vrouw en dochters. Was een mooie tijd zo met elkaar.
Meerdink

 

Was perfect geregeld door allebei de consulenten: Dhr. Rien de Bruijne en Mevr. Janine Schouls. We zijn zeer tevreden en hadden ons niet beter kunnen wensen.
Fade Warm

 

Wij hebben de uitvaart samen met Rien de Bruijne mogen regelen en vorm geven op de manier die wij wensten en bij ons past, geen doorsnee uitvaart maar zeer persoonlijk. Rien stond daarin naast ons, we kijken hier met een heel goed gevoel op terug.
L. Teuthof

 

Terug denkend aan het afscheid en de begeleiding van iedereen die hier bij betrokken was: Dank je wel voor alle fijne passende lieve kundige ondersteuning.
Carla de Reus-Wiltenburg

 

Uitvaart is prima begeleid. Hartelijk dank hiervoor.
J. Sijrier

 

Vanaf het eerste tot en met het laatste contact prima geregeld. Petje af!
Els Barendregt

 

1 woord, uitmuntend.
J.A. Stroo

 

Bij deze nogmaals onze dank voor de fijne begeleiding, jullie krijgen van ons een dikke 10
W. de Reus

 

Wij zijn heel tevreden met de goede een vriendelijke begleiding door heer de Bruine. 
Fam. van der Linde


Mede door de begeleiding van Janine is het een mooie uitvaart geweest. Wij hadden ons niet beter kunnen wensen.
Fam. Schoo


Zeer betrokken, meelevend en meedenkend. Fijn en snel contact met altijd dezelfde persoon, wat mede daardoor snel vertrouwd voelt. Geen vraag is teveel, neemt echt de tijd en luistert goed naar alle wensen. Is altijd even vriendelijk. Heeft het afscheid zeer bijzonder gemaakt.
Fam. Oosse


Het was fijn om in deze droeve dagen zoveel steun en raad te hebben ontvangen van Uitvaartverzorging Schouwen-Duiveland.
Jan Duijzer

Top!
Hanneke van der Graaf


Een goede en fijne begeleiding gehad
Tanja Witvliet Nijssen


Dhr de Bruijne heeft mij goed begeleidt en mijn wensen die ik had t.a.v. de begrafenis van mijn man heeft hij tot mijn volle tevredenheid uitgevoerd. Hij heeft de begrafenis netjes geregeld en mij waar nodig bijgestaan.
Nina Ringelberg


De persoonlijke aandacht en betrokkenheid heeft ons enorm geraakt en heeft een positieve bijdrage geleverd aan het rouwproces. Bedankt!
Chris en Irma van Vliet


Wij zijn zeer tevreden over de begeleiding en advies van de uitvaartondernemer.
Margaret Zorge de Korte


Ik heb de heer de Bruijne als een aardige, betrokken en professionele man ervaren. Ik had een goed contact met hem.
Alex van Zundert

Begeleiding was erg persoonlijk en uitvaart is geheel naar eigen wensen uitgevoerd. De familie is heel tevreden.
Annelies Verpaalen


Wij hebben onszelf bijzonder gesteund gevoeld in het verwezenlijken van onze persoonlijke wensen.
W. de Reus


Ik heb diversen uitvaarten mee gemaakt, maar zoals jullie te werk gaan, is de missie zeer geslaagd, alle lof. Ik had me niet beter kunnen wensen.
Rien Moeliker

Keurmerk

Wij voeren het Keurmerk Uitvaartzorg. Klik op het beeldmerk voor meer informatie.

Laatste recensie

"Uit eerdere ervaring met het overlijden van mijn schoonvader was al gebleken dat het goed georganiseerd was en daardoor nu ook weer voor Uitvaartverzorging Schouwen-Duiveland gekozen. Mede dankzij een mooie uitvaart hebben wij waardig afscheid kunnen nemen van mijn moeder."
- J.J. Wernke-Bijsterbosch

Klik hier voor alle recensies

U kunt ons zo bereiken:

AdresTelefoon
Werckendetstraat 4 0111450717
4301 MP ZierikzeeFax
(bezoek op afspraak) 0111450718

E-mail
info@uitvaartsd.nl

Live chat
Klik op de paarse knop rechts onderop de website om een chatsessie te starten.