Uitvaartverzorging Schouwen-Duiveland | Zorg met hoofd, hart en handen - Over ons

Over ons

Als u afscheid van iemand moet nemen is dat een verdrietige gebeurtenis. Samen met u, de nabestaanden, zorgen wij voor een waardig en persoonlijk afscheid van uw geliefde overledene. Met respect geven wij vorm aan de uitvaart zodat er een waardevolle herinnering ontstaat. Wij verzorgen uitvaarten op Schouwen-Duiveland en Goeree-Overflakkee en zijn op beide eilanden tevens partner van Monuta. Bij het vormgeven van het afscheid stimuleren we de eigen inbreng van de nabestaanden, luisteren we naar het unieke verhaal van de persoon waarvan afscheid genomen moet worden en nemen we alle tijd om nabestaanden de begeleiding, zorg en aandacht te geven die zij nodig hebben.

Wij doen ons werk met een warm hart, een open oog, een luisterend oor en blijven op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Iedere medewerker, dragers, chauffeurs en administratief personeel, zijn - elk op hun eigen terrein - deskundig, gekwalificeerd en betrokken.

Onze uitvaartbegeleiders spreken in alle rust alles rondom de uitvaart met u door en bieden u waardevol advies en een uitermate persoonlijke begeleiding. Daarbij staan de wensen van de nabestaanden en de laatste wil van de overledene vanzelfsprekend centraal en samen met u geven zij vorm aan de uitvaart.

Wanneer u zich dan realiseert dat de uitvaart al grotendeels geregeld is zal dat rust geven bij u en uw naasten en ruimte bieden om aan u zelf toe te komen.

Ons team

Rien de Bruijne
Eigenaar
Uitvaartbegeleider
Mob. 06 51178564
Mail Rien
Janine Schouls
Uitvaartbegeleider
Rouwdeskundige
Mob. 06 28751329
Mail Janine 
Annemarie Bogaard
Uitvaartbegeleider
Mob. 06 28612100
Mail Annemarie
Melanie van Duikeren
Nazorgconsulente
Rouwdeskundige
Mail Melanie

Keurmerk

Wij voeren het Keurmerk Uitvaartzorg. Klik op het beeldmerk voor meer informatie.

Laatste recensie

"Uit eerdere ervaring met het overlijden van mijn schoonvader was al gebleken dat het goed georganiseerd was en daardoor nu ook weer voor Uitvaartverzorging Schouwen-Duiveland gekozen. Mede dankzij een mooie uitvaart hebben wij waardig afscheid kunnen nemen van mijn moeder."
- J.J. Wernke-Bijsterbosch

Klik hier voor alle recensies

U kunt ons zo bereiken:

AdresTelefoon
Werckendetstraat 4 0111450717
4301 MP ZierikzeeFax
(bezoek op afspraak) 0111450718

E-mail
info@uitvaartsd.nl

Live chat
Klik op de paarse knop rechts onderop de website om een chatsessie te starten. 

Concept en realisatie: De Bruijne Media