fbpx

Afscheidsfotografie

Meer dan een foto

Uitvaartfotografie, rouwfotografie of afscheidsfotografie lijkt iets van de laatste tijd, maar is eigenlijk van alle tijden. Vanaf de begintijd van de fotografie worden er al plechtigheden vastgelegd.

Wij werken onder andere samen met de Zeeuwse afscheidsfotograaf Eddy Westveer. Hij maakt sinds 2009 reportages over uitvaart en afscheid. Als professional biedt hij waardevolle beelden, waardoor u als nabestaande een blijvende herinnering aan het afscheid in handen heeft. De beelden die hij maakt, komen vanuit het hart en met veel oog voor detail en respect voor privacy en discretie. Eddy weet als geen ander bijzondere momenten in beeld te vangen.

Ieder afscheid is uniek. Een fotoreportage is daarom ook maatwerk. De reportages vinden plaats in overleg met u, en in samenhang met het draaiboek van de dagen rondom het afscheid. U kunt kiezen of u de foto’s alleen in digitaal formaat wilt ontvangen of ook een met zorg vormgegeven fotoboek wenst. Alle maatwerk is mogelijk en de regie blijft in uw handen. Zo kunt u zelf bepalen wat u wel of niet gefotografeerd wilt hebben.

Tijdens het fotograferen op locatie werkt fotograaf Eddy Westveer zo onopvallend mogelijk. Met meerdere camera’s en objectieven legt hij de gebeurtenissen en momenten vast. En binnen enkele weken ontvangt u de handmatig gecorrigeerde beelden. Een oriënterende vrijblijvende afspraak vooraf is mogelijk.

Impressie

WhatsApp WhatsApp ons