Afscheidshuis 'De Omarming'

Naar eigen smaak inrichten

Onze afscheidskamers

Afscheidshuis De Omarming bevat twee 24-uurs afscheidskamers. Uw dierbare overledene kan hier in de tijd voorafgaand aan het afscheid in een eigen kamer verblijven. De ruime afscheidskamers zijn voorzien van een zithoek, opbaarmeubel, kist- en ruimtekoeling, sfeervolle verlichting, kaarsenhouders, bloementafels en een DAB+ radio-cd speler met daarop ook de mogelijkheid muziek te streamen. Verder mag u de kamer naar eigen smaak inrichten.

zithoek met tafel stoelen en pantry

Onze huiskamer

De gemeenschappelijke huiskamer is voorzien van een zithoek, tafel met stoelen en een pantry. Ook de huiskamer is sfeervol, eigentijds en in huiselijke sfeer ingericht. U mag naar behoeven gebruik maken van koffie, thee en frisdrank.

Impressie

Digitale sleutel

24 uur per dag open

Als uw dierbare in één van de 24-uurs afscheidskamers verblijft krijgt u een digitale sleutel waarmee u 24 uur per dag, 7 dagen per week toegang tot de huiskamer en afscheidskamer heeft zonder tussenkomst van uw uitvaartbegeleider. Bezoeken aan uw dierbare in De Omarming en bijbehorende consumpties worden niet separaat in rekening gebracht maar aangeboden voor een all-in tarief. De 24-uurs kamers zijn uitsluitend te gebruiken als wij ook de uitvaart van uw dierbare begeleiden.

In alle rust samen zijn

Onze polderkamer

De derde afscheidskamer in De Omarming is de Polderkamer. Deze kamer is ingericht voor gebruik door collega uitvaartondernemers. De Polderkamer is te bezoeken op afspraak via uw uitvaartonderneming. Bij bezoek aan de Polderkamer heeft u ook toegang tot de huiskamer.

Bekijk ook