fbpx

Keurmerk Uitvaartzorg

De zes zekerheden

Uitvaartverzorging Schouwen-Duiveland voert het Keurmerk Uitvaartzorg. Jaarlijks wordt onze dienstverlening getoetst om te zien of wij nog steeds aan de hoge kwaliteitseisen voldoen. Deze zes zekerheden van het Keurmerk Uitvaartzorg bieden u als nabestaande duidelijkheid over de kwaliteit van onze zorg.

Heldere afspraken over uitvoering

Onze uitvaartbegeleider legt alle gemaakte afspraken schriftelijk vast. Ook wanneer deze later wijzigen. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Transparante kostenbegroting

Ook de gemaakte prijsafspraken leggen wij schriftelijk vast, inclusief latere wijzigingen.

Goede organisatie van de uitvaart

Onze uitvaartbegeleider garandeert een correcte uitvoering van de uitvaart van begin tot eind. En stelt voor elke uitvaart een uitgebreid dossier samen.

Bekwaam personeel

Ons personeel is gekwalificeerd. Iedere uitvaartbegeleider moet per jaar 50 punten verzamelen, waarbij hij tenminste 25 uitvaarten per jaar geregeld en/of uitgevoerd heeft in de laatste 2 jaar. Zo kunt u erop vertrouwen dat uw uitvaart in goede handen is.

Doelmatige klachtenafhandeling

We zetten door al deze zekerheden en onze persoonlijke benadering in op het begeleiden van een afscheid tot uw volle tevredenheid. Maar mocht er onverhoopt toch iets aan de hand zijn hanteren wij een adequate klachtenafhandelingsprocedure, inclusief een koppeling met het Stichting Klachteninstituut Uitvaartwezen.

Klanttevredenheidsonderzoek

Wij voeren elk jaar een klanttevredenheidsonderzoek uit. Op basis van de resultaten van dit onderzoek passen wij, waar nodig, de dienstverlening aan.

WhatsApp WhatsApp ons