fbpx

Uitvaartkisten

Een kist met karakter

Onze uitvaartkisten worden vervaardigd uit zorgvuldig geselecteerde en ecologisch verantwoorde houtsoorten. Een ruim aantal is direct uit voorraad te leveren. Wat niet in voorraad is kan binnen maximaal 24 uur geleverd worden. Het is tevens mogelijk de kist te personaliseren met bijvoorbeeld een afbeelding of anderszins.

Enkele voorbeelden van uitvaartkisten

Korfkisten

Of kies je voor natuurlijk?

Naast de reguliere houten uitvaartkisten zijn er tegenwoordig ook de zogenaamde korfkisten. De korfkist is gemaakt van hout, omvlochten met natuurlijke materialen, en is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en maten. Korfkisten worden over het algemeen als erg prettig ervaren door de warme en minder afstandelijke uitstraling. Deze milieuvriendelijke kisten zijn geheel gemaakt van onbewerkte, natuurlijke materialen.

Enkele voorbeelden van korfkisten

Zelf uitvaartkist maken

Zelf maken is nóg persoonlijker

Sinds kort bieden wij de mogelijkheid om zelf een uitvaartkist te maken. Wij nemen vooraf de wensen met u door en maken een planning om de kist in Zierikzee, samen met u, te maken. De verschillende onderdelen liggen al klaar, het assembleren kunt u -uiteraard ondersteund door onze mensen- zelf verzorgen. Daarnaast is het ook mogelijk de kist van eigen decoratie te voorzien. Denk dan bijvoorbeeld aan het
beschilderen van de kist. Dit kan voor jongere kinderen een bijzonder waardevolle manier zijn om het afscheid op hun manier vorm te geven. De zelfbouw uitvaartkisten van Uitvaartverzorging Schouwen-Duiveland voldoen aan alle wettelijke eisen en bestaan uit uitsluitend natuurlijke materialen. Hieronder een impressie:

  • WhatsApp WhatsApp ons