fbpx

Afscheidshuis 'De Omarming'

In alle rust samen zijn

In samenwerking met Monuta realiseerden wij afscheidshuis 'De Omarming' aan de Emil Sandstromweg 2a in Zierikzee. De Omarming is een plaats waar nabestaanden in alle rust samen mogen zijn met hun dierbare overledene en zich thuis mogen voelen. Alleen of met familie en vrienden, een uur of een hele dag, het kan en mag. Afscheid nemen doet iedereen immers op zijn of haar eigen manier.

Faciliteiten

Afscheidskamers

Afscheidshuis De Omarming bevat twee 24-uurs afscheidskamers. Uw dierbare overledene kan hier in de tijd voorafgaand aan het afscheid in een eigen kamer verblijven. De ruime afscheidskamers zijn voorzien van een zithoek, opbaarmeubel, kist- en ruimtekoeling, sfeervolle verlichting, kaarsenhouders, bloementafels en een DAB+ radio-cd speler met daarop ook de mogelijkheid muziek te streamen. Verder mag u de kamer naar eigen smaak inrichten.

Huiskamer

De gemeenschappelijke huiskamer is voorzien van een zithoek, tafel met stoelen en een pantry. Ook de huiskamer is sfeervol, eigentijds en in huiselijke sfeer ingericht. U mag naar behoeven gebruik maken van koffie, thee en frisdrank.

24 uur per dag open

Als uw dierbare in één van de 24-uurs afscheidskamers verblijft krijgt u een digitale sleutel waarmee u 24 uur per dag, 7 dagen per week toegang tot de huiskamer en afscheidskamer heeft zonder tussenkomst van uw uitvaartbegeleider. Bezoeken aan uw dierbare in De Omarming en bijbehorende consumpties worden niet separaat in rekening gebracht maar aangeboden voor een all-in tarief. De 24-uurs kamers zijn uitsluitend te gebruiken als wij ook de uitvaart van uw dierbare begeleiden.

Polderkamer

De derde afscheidskamer in De Omarming is de Polderkamer. Deze kamer is ingericht voor gebruik door collega uitvaartondernemers. De Polderkamer is te bezoeken op afspraak via uw uitvaartonderneming. Bij bezoek aan de Polderkamer heeft u ook toegang tot de huiskamer.

 

Impressie De Omarming

WhatsApp WhatsApp ons