fbpx

Recensies Recensie schrijven

Beoordelingen Uitvaartverzorging Schouwen-Duiveland

9,6
41 beoordelingen

  Karel

  10

  Recensie:
  De begeleiding deed onze moeder goed om dit verlies te dragen.

  Heel behulpzaam en liefdevol.

  Linda v Klinken

  10

  Recensie:
  Bram Sturm heeft de uitvaart van mijn zus met passie en compassie verzorgt. Gebouw “de omarming” kan ik ook iedereen aanraden om een dierbare in op te baren. Zo fijn om daar naar toe te kunnen wanneer je wilt.

  Prima

  ineke

  10

  Recensie:
  na het overlijden van mijn moeder zijn wij in alles heel goed geholpen

  wij zijn erg goed geho[pen

  Jan

  9

  Recensie:
  Alles perfect geregeld

  Alles zeer goed geregeld

  anna nijdam

  7

  Recensie:
  Bram heeft ons goed geholpen en er was een goed draaiboek . Ik wacht af hoe de verdere afhandeling zal zijn zoals het met de urn zal gaan die nu in jullie bezit is .

  Zie tekst hieronder

  Reitse

  8

  Recensie:
  Prima service. Meedenken en vrijheid laten in de manier waarop de uitvaart gewenst wordt door de nabestaanden.

  goed

  Willem-Jan

  10

  Recensie:
  Caroline en Mark hebben zich met volle overgave ontfermd over onze zoon Tim na zijn noodlottige ongeval met zijn motor. Met alle liefde is Tim voor ons toonbaar gemaakt, hiervoor zijn wij ze eeuwig dankbaar. Hierna hebben Caroline en Mark ons verder begeleidt in de dagen die volgde, mede dankzij hun is de uitvaart van onze Tim een dag geworden om nooit te vergeten.

  Liefdevol

  Lena

  10

  Recensie:
  Ben heel blij geweest met de zorg en begeleiding van Caroline. Voor haar ook best heftig twee keer de familie te begeleiden in een week . Maar ook alle zorg van Rien .Onze dank hier voor. ik zal jullie zeker bij andere aanbevelen.. Groet Lena Duinhouwer

  Heel goed. Jullie zijn geweldig.

  Fred

  9

  Recensie:
  Fijne samenwerking, veel zorg ontnomen allemaal goed geregeld door Mark.

  Fijne samenwerking, veel zorg goed geregeld door Mark.

  Sylvia Lodewijk

  10

  Recensie:
  Een zeer kundig,mee denkend bedrijf, die met veel passie hun beroep uitoefent.

  Goede service in moeilijke tijden

  Hannie

  10

  Recensie:
  Heel goede service

  Heel erg goed

  Len Capelle

  10

  Recensie:
  Erg meelevend en de aandachtspunten op de juiste plaats

  Erg meelevend en de aandachtspunten op de juiste plaats

  Nico Alice

  10

  Recensie:
  Stijlvol...Klasse!

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

  J.C.J.

  10

  Recensie:
  De uitvaartzorg en de begeleiding waren perfect

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

  Knulst

  10

  Recensie:
  Prima verzorgt.

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

  W. Rienks

  10

  Recensie:
  Wij hebben betrokkenheid, steun en toewijding ervaren van Rien en de andere medewerkers. Er werd echt geluisterd naar onze wensen en deze zijn ook zo uitgevoerd. Mede hierdoor hebben we op een hele goede manier afscheid kunnen nemen van onze dierbare.

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

  LC van Sas

  9

  Recensie:
  Wij kunnen u zeggen dat uitvaartverzorging Schouwen- Duiveland een zeer respectvol bedrijf is met zeer goede begeleiders.

  4 sterren: goede service, goed behandeld

  M nuyens

  9

  Recensie:
  We vonden het heel fijn dat er goed contact was met de uitvaart ondernemer, deze was altijd bereikbaar. Ze hebben ons de vrijheid gegeven om een eigen invulling te geven en veel zelf te kunnen doen als familie zijnde. Hierdoor konden wij allen op onze eigen manier afscheid nemen.

  4 sterren: goede service, goed behandeld

  H.M v d Sluis

  8

  Recensie:
  het was de wens van onze ouders ,en het is keurig uitgevoerd.

  4 sterren: goede service, goed behandeld

  J H Catsman-Buis

  10

  Recensie:
  Tot volle tevredenheid van uw uitvaarzorg gebruik gemaakt.Belangrijkste aspect was het volle vertrouwen dat we konden schenken en dat niet werd geschonden. Dit was voor ons in deze situatie erg belangrijk.

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

  de Pauw Gerlings

  9

  Recensie:
  Mark heeft ons voortreffelijk begeleid. De uitvaart was goed geregeld en voldeed aan al onze verwachtingen.

  4 sterren: goede service, goed behandeld

  w.knijff

  9

  Recensie:
  men heeft ons (de familie) de ruimte gegeven om irma de afscheid te geven die irma ook verdiende .Ons dank hier voor.

  4 sterren: goede service, goed behandeld

  Marja vd hoek

  9

  Recensie:
  Heel hard gewerkt en we moesten alles in 2 dagen regelen ze hebben prima werk verricht en alles liefdevol gedaan dat vonden wij heel fijn en een hele mooie dienst geworden dat is fijn om op terug te kijken en alsnog heel hartelijk bedankt voor alles kanjers grt marja vd hoek-drubbel

  4 sterren: goede service, goed behandeld

  S.J. Arnoldus Ko

  9

  Recensie:
  De uitvaart en de dienstverlening daar omheen was uitstekend. Wat erg bijzonder was, na de uitvaart vroeg Mark, wat te doen met dw broodjes die over zijn? Toen wij hebben aangegeven dat wij deze naar de daklozenopvang mochten heeft Mark de moeite genomen om deze te bezorgen bij gezinnen die dit goed komden gebruiken. Erg goed dat Mark deze extra inspanning wilde leveren.

  4 sterren: goede service, goed behandeld

  Van der Lans

  9

  Recensie:
  Met veel zorg en aandacht

  4 sterren: goede service, goed behandeld

  Hjm.gommers

  10

  Recensie:
  Janine en mark, jullie zijn zulke fijne mensen. Jullie hebben mij en mijn gezin zo goed opgevangen en geholpen met ons grote verlies van jordi. Ik kan alleen maar vol lof over jullie praten. Zo warm,liefdevol en met respect ben ik behandeld,mijn dank daarvoor.

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

  H.A.H.

  10

  Recensie:
  Ik wil bij deze Mark van harte bedanken voor de voortreffelijke begeleiding van de uitvaart van onze Mieke. Alle mogelijkheden ziin met hem in alle rust doorgenomen, waardoor de juiste beslissingen genomen konden worden. Er werd gedacht dat Mark na zijn speech bij de familie hoorde, dus dat was een goed teken.

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

  L.W. de Vrieze

  9

  Recensie:
  Uitvaartverzorging Schouwen-Duiveland heeft alles rondom de crematie prima geregeld en zeer waardevol verzorgt.

  Alles was prima geregeld

  Janie

  10

  Recensie:
  Bijzondere en persoonlijke uitvaart van onze moeder en oma., met veel aandacht voor ons als nabestaanden en onze wensen.

  perfect en persoonlijk

  Joop

  10

  Recensie:
  Bram, Anja en Danny hebben na het overlijden van onze tante ons heel goed bij gestaan. De verzorging was heel mooi en waardig. Ook de uitvaart zelf was precies zoals we het in gedachten hadden. Voor Bram was geen enkele moeite te veel. Zijn rustige manier om alles te regelen is zeker een compliment waard.

  Heel goed

  Nico Timmer

  Zeer betrokken uitvaartverzorging

  Michel van Dongen

  Janine heeft me zeer goed begeleidt met de hele situatie van het rouwproces. Je hebt mooi gesproken en allemaal netjes geregeld. Bedankt.

  Jacqueline Eijkenboom

  We zijn heel positief over de gang van zaken rond de uitvaart van mijn vader. Als er vragen waren konden we die stellen. Heel fijn.

  van Nieuwenhuize

  Janine heeft ons zeer prettig begeleidt tijdens de uitvaart van onze vader. Heel persoonlijk, zoals ook onze wens was. Gericht op de persoon die hij was met zelfs een 'uitvaartbus'.

  Coby Stoutjesdijk-Westerweele

  Hoewel afscheidshuis "De Omarming" nog in ontwikkeling was hebben wij de begeleiding bij het overlijden van mijn man, de uitvaart en de nazorg-service als een warme omarming ervaren. Met al onze vragen konden wij bij Rien terecht. We kunnen terug kijken op een mooi en waardig afscheid van mijn man. Ik wil Uitvaartverzorging Schouwen-Duiveland langs deze weg en in het bijzonder Rien nogmaals hartelijk bedanken voor de begeleiding bij het overlijden en de mooie en waardige uitvaart van mijn man. Deze droevige periode maakt mede hierdoor plaats voor een mooie, warme herinnering.

  Smits

  Rien de Bruijne heeft goed meegedacht met onze wensen en ook waardevolle suggesties aangedragen. Hij heeft er op die wijze voor gezorgd dat de uitvaart van onze moeder een mooie gebeurtenis voor ons en onze dierbaren is geworden.

  Carla ten Have

  Een warme en betrokken begeleiding die ons zeker in die moeilijke periode tot steun is geweest. De samenwerking v.w.b. het opstellen van de rouwkaarten en afscheidsdienst was snel en accuraat en ook weer bemoedigend. Ik ben blij dat ik hier mijn dank kan uitspreken.

  Meijer

  Bewonderenswaardig dat zo’n triest moment zo warm begeleid kan worden. We kregen alle vrijheid en zelfs de kinderen kregen ruime inbreng bij het afscheid van opa, waardoor ook zij aandacht kregen waar wij even niet in staat waren dat te geven. Klasse en bedankt voor alles.

  Michel van Dinteren

  Een Tien met een Griffel voor de begeleiding en verzorging van mijn vaders uitvaart! Janine dacht goed mee en de algehele aanpak was persoonlijk en flexibel. Doordat we ruim de tijd hadden in De Omarming ontstond er een sfeer die bij mijn vader paste, een waardig afscheid met ook nog een mooie rit naar Middelburg over de waterkering.

  D.J.Bezuijen

  Wij danken uitvaartverzorging Schouwen-Duiveland, met name in de persoon van Annemarie Boogaard, voor de correcte en meelevende manier waarop zij deze uitvaart verzorgd heeft. Een tien en een griffel.

  L. de Neef

  De naam de omarming is zeer passend bij de diensten die verleend zijn, het voelde als een warme omarming.

  Tanis van Doezelaar

  Een warme begleiding bij zoveel verdriet. Al onze vragen werden beantwoord. Dank je wel

  Vleeshouwer

  De begeleiding voorafgaand en tijdens de uitvaart was prima.

  van der Wielen-Braam

  Dat wat uitvaartzorg SD schrijft als missie komen ze voor meer dan 100% na. De begeleiding op alle gebieden is uitstekend - Janine werd zelfs gezien als 1 van de familie - en de zorg, uitvoering is goed en discreet. Het is een waardig afscheid geworden en precies zoals mijn man het gewild zou hebben. Ook de nazorg is correct. Hoop wel dat ze vlug in hun eigen centrum terecht kunnen.

  Moeliker

  Ik heb diversen uitvaarten mee gemaakt, maar zoals jullie te werk gaan, is de missie zeer geslaagd, alle lof. Ik had me niet beter kunnen wensen.

  de Reus

  Wij hebben onszelf bijzonder gesteund gevoeld in het verwezenlijken van onze persoonlijke wensen.

  Verpaalen

  Begeleiding was erg persoonlijk en uitvaart is geheel naar eigen wensen uitgevoerd. De familie is heel tevreden.

  van Zundert

  Ik heb de heer de Bruijne als een aardige, betrokken en professionele man ervaren. Ik had een goed contact met hem.

  Zorge de Korte

  Wij zijn zeer tevreden over de begeleiding en advies van de uitvaartondernemer.

  van Vliet

  De persoonlijke aandacht en betrokkenheid heeft ons enorm geraakt en heeft een positieve bijdrage geleverd aan het rouwproces. Bedankt!

  Ringelberg

  Dhr de Bruijne heeft mij goed begeleidt en mijn wensen die ik had t.a.v. de begrafenis van mijn man heeft hij tot mijn volle tevredenheid uitgevoerd. Hij heeft de begrafenis netjes geregeld en mij waar nodig bijgestaan.

  Witvliet Nijssen

  Een goede en fijne begeleiding gehad

  van der Graaf

  Top!

  Duijzer

  Het was fijn om in deze droeve dagen zoveel steun en raad te hebben ontvangen van Uitvaartverzorging Schouwen-Duiveland.

  Oosse

  Zeer betrokken, meelevend en meedenkend. Fijn en snel contact met altijd dezelfde persoon, wat mede daardoor snel vertrouwd voelt. Geen vraag is teveel, neemt echt de tijd en luistert goed naar alle wensen. Is altijd even vriendelijk. Heeft het afscheid zeer bijzonder gemaakt.

  Schoo

  Mede door de begeleiding van Janine is het een mooie uitvaart geweest. Wij hadden ons niet beter kunnen wensen.

  van der Linde

  Wij zijn heel tevreden met de goede een vriendelijke begleiding door heer de Bruine.

  de Reus

  Bij deze nogmaals onze dank voor de fijne begeleiding, jullie krijgen van ons een dikke 10

  Stroo

  1 woord, uitmuntend.

  Barendregt

  Vanaf het eerste tot en met het laatste contact prima geregeld. Petje af!

  Sijrier

  Uitvaart is prima begeleid. Hartelijk dank hiervoor.

  de Reus-Wiltenburg

  Terug denkend aan het afscheid en de begeleiding van iedereen die hier bij betrokken was: Dank je wel voor alle fijne passende lieve kundige ondersteuning.

  Teuthof

  Wij hebben de uitvaart samen met Rien de Bruijne mogen regelen en vorm geven op de manier die wij wensten en bij ons past, geen doorsnee uitvaart maar zeer persoonlijk. Rien stond daarin naast ons, we kijken hier met een heel goed gevoel op terug.

  Warm

  Was perfect geregeld door allebei de consulenten: Dhr. Rien de Bruijne en Mevr. Janine Schouls. We zijn zeer tevreden en hadden ons niet beter kunnen wensen.

  Meerdink

  Netjes en correct uitgevoerd naar de wens van vader. Was voor ons een heleboel geregel minder, nu vader het al gedaan had, in samenspraak met vrouw en dochters. Was een mooie tijd zo met elkaar.

  Brugman

  Wij wilden de uitvaart op een speciale manier op eigen terrein verzorgen, dit is samen met Rien de Bruijne uitstekend gelukt. Het heeft van een droevige dag een hele mooie dag gemaakt. Zeer tevreden met de persoonlijke benadering, geduld en de rust die Rien overbrengt.

  Hanse

  Wij hebben de uitvaart van onze moeder door Rien laten verzorgen, dit heeft hij prima gedaan en hij kwam op de juiste momenten met tactische oplossingen, zodat alles goed werd geregeld! Zeker een uitvaart waar wij ondanks ons verdriet met een warm gevoel aan terug denken.

  Kieboom

  De uitvaart samen met Rien de Bruine geregeld zoals de overledene het op papier had gesteld. Alles is echt heel mooi en zoals het gewenst werd verlopen.

  Oosse

  We kenden Rien de Bruijne al van een vorige uitvaartbegeleiding. Ook nu weer waren zijn betrokkenheid en aanwezigheid voor ons een grote steun in de rug. Ik denk dat het woord 'menselijkheid' goed bij deze uitvaartbegeleider past. Hij staat 'naast' je en houd rekening met alles en iedereen. Zo konden we een mooi, goed en persoonlijk afscheid regelen voor onze vader.

  Oskam

  Vanaf het eerste moment zijn wij goed opgevangen door uitvaartverzorging Schouwen-Duiveland. Rien en Mark de Bruijne hebben met hun hartverwarmende zorg en persoonlijk advies ons grandioos bijgestaan in deze zware tijd. Het heeft ons heel veel steun gegeven en alle zorgen uit handen genomen. Deze mensen hebben hart voor het vak en de mensen en zijn absoluut aan te raden voor het verzorgen van de uitvaart. Zeer gewaardeerd

  Schraver

  Toen we een uitvaartbedrijf nodig hadden kwamen bij uitvaart Shouwen-Duiveland terecht. Een goede keuze bleek later. Goede begeleiding met goede voorstellen waarbij je eigen gevoel en gemoed wordt ingepast in de uiteindelijk samenstelling van de uitvaartdienst.

  Rouw

  Uitvaartzorg buitengewoon goed. Kwaliteiten: vriendelijk, correct, geduldig, begrijpend, aandachtig, persoonlijke benadering. Invulling uitvaart geheel zoals broer Hans het van te voren had gepland.

  Schaalje

  Wij zijn zeer goed bijgestaan door de medewerkers van uitvaartverzorging Schouwen Duiveland

  Timmerman

  Doordat mijn partner plotseling overleed kom je in contact met een uitvaartonderneming. Geen ervaring en geen idee wie je daarvoor moest vragen maar dit bleek super te zijn. Janine kwam langs en het voelde vertrouwd en met haar ervaring en deskundigheid is een een mooie herdenkingsbijeenkomst geworden! Waar velen met een (verdrietig) maar goed gevoel op terug kunnen kijken. Het was een warme sfeer en een persoonlijk gebaar naar mijn Grad toe! Velen hebben dit mogelijk gemaakt. Iedereen dank hiervoor!!

  Boelens-van der Bijl

  Wij als familie hebben zeer goede ervaring met de uitvaartzorg na het overlijden van pap. Het contact met Rien verliep zeer informeel en dat is ook zoals wij het graag zien.

  Wernke-Bijsterbosch

  Uit eerdere ervaring met het overlijden van mijn schoonvader was al gebleken dat het goed georganiseerd was en daardoor nu ook weer voor Uitvaartverzorging Schouwen-Duiveland gekozen. Mede dankzij een mooie uitvaart hebben wij waardig afscheid kunnen nemen van mijn moeder

  WhatsApp WhatsApp ons