fbpx
Nazorg 1

Kosteloze nazorg door

Onze nazorgconsulente

Als alle drukte rondom het afscheid voorbij is volgt er stilte. Ook in deze periode willen wij er voor u zijn. Nazorgconsulente Roely Fransen (foto) fungeert – gewoon door er te zijn of een luisterend oor te bieden – als een vangnet voor nabestaanden die hun weg zoeken naar de toekomst. Want hoe verweef je het verlies van een dierbare in de tijd erna?

Lees meer

Digitale nazorg

Data veiligstellen voor nabestaanden

Een doos met foto’s, tekeningen, muziek of ordners vol papier zijn tegenwoordig steeds minder fysiek aanwezig. Misschien wil je na het overlijden van jouw dierbare echter wel beschikken over mooie en persoonlijke herinneringen of noodzakelijke informatie zoals contacten of documenten voor de afwikkeling van diverse zaken. Digitale Nazorg kan de computer, laptop, telefoon, tablet en zelfs navigatiesystemen van de overledene toegankelijk maken, vaak ook als deze beveiligd zijn door een onbekend wachtwoord of toestelcode. Hierdoor is het mogelijk om weer toegang te krijgen tot de bestanden die op deze apparatuur zijn opgeslagen. Bij vragen na een overlijden (of bij twijfel na zelfdoding), kan Digitale Nazorg inzicht geven in het gebruik van deze apparatuur, online diensten en internetgebruik. Er zal altijd eerst een check worden uitgevoerd om te kijken of er nog data veilig te stellen is. Aan het veiligstellen van data zijn kosten verbonden. Uw uitvaartbegeleider kan u hierover informeren en hierin bemiddelen. U kunt meer over deze service lezen op www.digitalenazorg.nl.

Gratis

Zorgen erna

Na een overlijden wordt u vaak bedolven onder de papiermassa welke op u afkomt. Daarom is dit boekje er voor u. Een handleiding voor nabestaanden om de zakelijke afwikkelingen na een overlijden op een goede manier af te kunnen handelen. U krijgt dit van ons helemaal gratis, omdat wij vinden dat ook dit onderdeel is van een goede uitvaart.

Door de chronologische opbouw van de uitgave heeft de nabestaande een compleet overzicht van alle zaken die al gedaan zijn en die nog moeten gebeuren. Ook is het desgewenst mogelijk het online checklist-systeem van Zorgen erna te gebruiken.

WhatsApp WhatsApp ons