Multimedia

Multimedia

Media tijdens de uitvaart

We zien dat er steeds vaker gebruik gemaakt wordt van allerlei soorten media tijdens de uitvaart. Dat kan inhoudelijk zijn, bijvoorbeeld het tonen van een fotopresentatie, of juist om een herinnering aan het afscheid te creëren, bijvoorbeeld met uitvaartfotografie of een opname van de dienst.

Uitvaartverzorging Schouwen Duiveland Uitvaart Zeeland 8
Uitvaartverzorging Schouwen Duiveland Uitvaart Zeeland fotopresentatie

Fotopresentatie tijdens het afscheid

Iets wat tegenwoordig vaak wordt gekozen is het afspelen van een fotopresentatie tijdens de afscheidsdienst. Wij kunnen u daarmee helpen. U levert de foto’s aan en wij zorgen dat er een prachtige, passende presentatie gemaakt wordt. Dat doen wij in eigen beheer, zo blijven de lijntjes kort en kunnen we snel schakelen.

Impressie uitvaart fotografie

Wij hebben toestemming gekregen om een aantal beelden van een uitvaart ter inspiratie te mogen delen. De foto’s zijn gemaakt door afscheidsfotograaf Eddy Westveer

Uitvaartverzorging Schouwen Duiveland Uitvaart Zeeland 9

Afscheidsfotograaf Eddy Westveer

Voor afscheidsfotografie werken wij samen met de Zeeuwse afscheidsfotograaf Eddy Westveer. Hij maakt sinds 2009 reportages over uitvaart en afscheid. Als professional biedt hij waardevolle beelden, waardoor u als nabestaande een blijvende herinnering aan het afscheid in handen heeft. De beelden die hij maakt komen vanuit het hart en met veel oog voor detail en respect voor privacy en discretie. Eddy weet als geen ander bijzondere momenten in beeld te vangen.

De regie blijft in uw handen

Ieder afscheid is uniek. Een fotoreportage is daarom ook maatwerk. De reportages vinden plaats in overleg met u, en in samenhang met het draaiboek van de dagen rondom het afscheid. U kunt kiezen of u de foto’s alleen in digitaal formaat wilt ontvangen of ook een met zorg vormgegeven fotoboek wenst. Alle maatwerk is mogelijk en de regie blijft in uw handen. Zo kunt u zelf bepalen wat u wel of niet gefotografeerd wilt hebben.

Tijdens het fotograferen op locatie werkt fotograaf Eddy Westveer zo onopvallend mogelijk. Met meerdere camera’s en objectieven legt hij de gebeurtenissen en momenten vast. En binnen enkele weken ontvangt u de handmatig gecorrigeerde beelden. Een oriënterende vrijblijvende afspraak vooraf is mogelijk.

Uitvaartverzorging Schouwen Duiveland Uitvaart Zeeland 2
Uitvaartverzorging Schouwen Duiveland Uitvaart Zeeland 12

Opname of livestream

Er wordt steeds vaker gekozen om een afscheidsdienst te laten vastleggen op video. Bij veel crematoria zijn die faciliteiten standaard aanwezig en kan er een video-opname of livestream worden verzorgd tegen geringe kosten. Echter, als u van een alternatieve uitvaartlocatie gebruik maakt en de faciliteiten voor een opname of stream niet aanwezig zijn, kunnen wij dat alsnog voor u verzorgen.

Ons team
staat voor u klaar

Een overlijden of meer informatie over een uitvaart? U kun ons 24/7 bereiken. Wij staan altijd voor u klaar.

Mark de Bruijne Uitvaartverzorging Schouwen Duiveland
Cookies..

Om onze website zo goed mogelijk te laten werken maken we gebruik van cookies. Lees hier meer.