fbpx

Mijn wensengids

Bespreek uw uitvaartwensen en leg deze vast

Het leven is een verzameling van keuzes. U kiest waar u woont, hoe u uzelf kleedt, welk werk u doet en met wie u samenleeft. Die keuzes bepalen in grote mate wie u bent. Daarom zijn uw keuzes ook bepalend voor uw uitvaart. Van de bloemen en de muziek, tot de locatie en de drankjes. Al die elementen samen vormen het begin van een mooie herinnering. Zo bent u wie u bent. Ook na het einde. We raden aan om uw wensen -voor zover mogelijk- vooraf vast te leggen in onze handige uitgave ‘mijn wensengids’. Zo voorkomt u dat uw nabestaanden voor moeilijke keuzes komen te staan als u er niet meer bent.

Klik hier om de gids aan te vragen

Rouwkaarten

in alle soorten en maten

 
Laat je inspireren
 

Uitvaartkisten

duurzaam, eenvoudig of zelfgemaakt?

 
Ontdek alle uitvaartkisten
 

Bloemen

modern, klassiek of kleurig?

 
Bekijk alle bloemen
 
Vito rouwauto Vito rouwauto Vito rouwauto Vito rouwauto Vito rouwauto Vito rouwauto Vito rouwauto Vito rouwauto Vito rouwauto Vito rouwauto Vito rouwauto Vito rouwauto Vito rouwauto Vito rouwauto Vito rouwauto Vito rouwauto Vito rouwauto Vito rouwauto Vito rouwauto Vito rouwauto

Stijlvol en eigentijds

Rouwvervoer

De tijd dat een rouwauto altijd zwart is, is allang voorbij. Omdat elke uitvaart persoonlijk is, geldt dat tegenwoordig ook voor de keuze aan vervoersmiddelen. Van koets tot bus of truck, bijna alles is mogelijk. Daarnaast kun je naast het vervoersmiddel ook vaak nog kiezen uit een specifieke kleur. Passend bij de levensstijl en opvattingen van de overledene.

Bekijk alle rouwvervoer

Wij beschikken over een nieuwe, eigentijdse grijze rouwauto. Deze wordt primair gebruikt voor het overbrengen van overledenen van de plaats van overlijden naar de opbaarlocatie, maar wordt ook vaak gebruikt als rouwauto op de dag van de uitvaart. De bijzondere kenmerken zoals de zijstijlverlichting en verlichte waaierpanelen geven de auto een stijlvolle uitstraling.

WhatsApp WhatsApp ons