Rouwvervoer

Rouwvervoer

Stijlvol en eigentijds rouwvervoer

De tijd dat een rouwauto altijd zwart is, is gelukkig allang voorbij. Omdat elke uitvaart persoonlijk is, geldt dat tegenwoordig ook voor de keuze aan vervoersmiddelen. Van koets tot bus of truck, bijna alles is mogelijk. Daarnaast kun je naast het vervoersmiddel ook vaak nog kiezen uit een specifieke kleur. Passend bij de levensstijl en opvattingen van de overledene.

rouwvervoer vierkant

Ons eigen wagenpark

Wij beschikken over een eigentijds wagenpark, bestaande uit twee grijze rouwauto’s van het merk Mercedes-Benz.

Zo is er de keuze uit een zogenaamde rouwbus, welke voornamelijk gebruikt wordt voor het overbrengen van de overledene maar ook inzetbaar is als rouwauto op de dag van de uitvaart. De verlichte waaierpanelen aan de zijkant van de auto en de sterrenhemel in het plafond geven de rouwbus een stijlvolle en eigentijdse uitstraling. 

Natuurlijk hebben wij ook de beschikking over een eigen staatsie-rouwauto. Door de ramen aan de zij- en achterzijde van de auto is de kist en het bloemstuk ook van buiten goed zichtbaar. 

Bijzonder rouwvervoer

Naast onze eigen rouwauto’s kunt u ook kiezen voor bijzonder rouwvervoer. Denk dan bijvoorbeeld aan een traditionele rouwstoet met volgauto’s, een wandeling met een loopkoets door het dorp, met het hele gezin meerijden in een uitvaartbus, of misschien een koets met paarden? Bekijk hier een aantal voorbeelden van bijzonder rouwvervoer.

Ons team
staat voor u klaar

Een overlijden of meer informatie over een uitvaart? U kun ons 24/7 bereiken. Wij staan altijd voor u klaar.

Mark de Bruijne Uitvaartverzorging Schouwen Duiveland
Cookies..

Om onze website zo goed mogelijk te laten werken maken we gebruik van cookies. Lees hier meer.