Rouwvervoer

Rouwvervoer

Stijlvol en eigentijds rouwvervoer

De tijd dat een rouwauto altijd zwart is, is gelukkig allang voorbij. Omdat elke uitvaart persoonlijk is, geldt dat tegenwoordig ook voor de keuze aan vervoersmiddelen. Van koets tot bus of truck, bijna alles is mogelijk. Daarnaast kun je naast het vervoersmiddel ook vaak nog kiezen uit een specifieke kleur. Passend bij de levensstijl en opvattingen van de overledene.

Uitvaartverzorging Schouwen Duiveland Uitvaart Zeeland 30

Onze rouwauto

Wij beschikken over een nieuwe, eigentijdse, grijze rouwauto. Deze wordt primair gebruikt voor het overbrengen van overledenen van de plaats van overlijden naar de opbaarlocatie, maar wordt vaak ook gebruikt als rouwauto op de dag van de uitvaart. De bijzondere kenmerken zoals de zijstijlverlichting en verlichte waaierpanelen geven de auto een zeer stijlvolle uitstraling.

Bijzonder rouwvervoer

Naast onze eigen rouwauto kunt u ook kiezen voor bijzonder rouwvervoer. Denk dan bijvoorbeeld aan een traditionele rouwstoet met volgauto’s, een wandeling met een loopkoets door het dorp, met het hele gezin meerijden in een uitvaartbus, of misschien een koets met paarden? Bekijk hier een aantal voorbeelden van bijzonder rouwvervoer.

Ons team
staat voor u klaar

Een overlijden of meer informatie over een uitvaart? U kun ons 24/7 bereiken. Wij staan altijd voor u klaar.

Mark de Bruijne Uitvaartverzorging Schouwen Duiveland
Cookies..

Om onze website zo goed mogelijk te laten werken maken we gebruik van cookies. Lees hier meer.