fbpx

Hoe zou u herinnerd willen worden?

Vraag hier kosteloos onze nieuwe uitgave 'mijn wensengids' aan

Wensengids

Het leven is een verzameling van keuzes. U kiest waar u woont, hoe u uzelf kleedt, welk werk u doet en met wie u samenleeft. Die keuzes bepalen in grote mate wie u bent. Daarom zijn uw keuzes ook bepalend voor uw uitvaart. Van de bloemen en de muziek, tot de locatie en de drankjes. Al die elementen samen vormen het begin van een mooie herinnering. Zo bent u wie u bent… Ook na het einde.

Deze gids helpt u bij het nadenken over en het opschrijven van uw uitvaartwensen. U neemt hierdoor onrust weg bij uw nabestaanden. Zij hoeven zich niet af te vragen wat u gewild zou hebben, maar ze wéten dat; u hebt het immers zelf vastgelegd.

Naast de vragen vindt u foto’s die u kunnen inspireren en de verscheidenheid aan mogelijkheden tonen; uiteraard is dat slechts een greep uit de vele mogelijkheden. Verlangt u aanvullende informatie of vindt u het prettig om geholpen te worden bij het doornemen van deze gids? Neem dan contact op via 0111-450717.

Tot slot: bespreek met uw naasten het bestaan van deze gids en vertel hen waar ze deze kunnen vinden. Ook adviseren wij u een actuele adressenlijst, en polissen van uitvaart- of levensverzekeringen te bewaren bij deze gids, zodat uw nabestaanden alles makkelijk kunnen vinden wanneer dat nodig is.

    Ik wil alleen een gids ontvangenIk wil graag een afspraak maken

    WhatsApp WhatsApp ons