Recensies

GemiddeldE cijfer

9,7

Ervaringen

10

Helemaal volgens onze wensen uitgevoerd!

Goede begeleiding en zeer plezierige vertegenwoordigers van USD.

N.A.L. Van Dam

Zierikzee

November 15, 2022
10

Heel fijn, warm en betrokken

Ondanks de vreselijk verdrietige situatie hebben we het afscheid als heel warm ervaren. Alles was heel goed geregeld en verzorgd.

Sjaak

Ellemeet

November 15, 2022
10

Geweldig

Goede begeleiding, luisteren goed naar de wensen

Ingrid

Bruinisse

November 15, 2022
10

Heel fijn contact alles perfect geregeld.

Vanaf het eerste moment voelden wij ons prettig met het team. Ze hebben alles uit handen genomen op een fijne manier. De omarming is een fijne plaats om naar toe te gaan, warme omgeving, mooie plaats voor het laatste afscheid.

Saskia van der wouden in naam van ad

Zierikzee

Oktober 15, 2022
10

Het allereerste kontakt voelde gelijk goed en dat bleek later ook zo te zijnt

Ik werd 's nachts om 04.30 uur opgebeld door het ADRZ Goes, mij werd verteld dat mijn vrouw plotseling was overleden en mij werd verzocht direct naar het ziekenhuis te komen. Op dat moment kom je in een andere wereld terecht en als het ziekenhuis je vraagt snel een uitvaartondernemer te zoeken om het stoffelijk overschot uit het ziekenhuis weg te halen ben je helemaal de weg kwijt. Gelukkig waren mijn kinderen in de buurt maar ook die waren uit het lood geslagen. Wat moet je allemaal regelen, wie moet je bellen en wat moet er verder geregeld worden, een compleet onbekende wereld. Om 07.00 uur in de ochtend de wereldregio opengeslagen en op zoek naar een onbekende uitvaartondernemer voor een onbekende opdracht waarbij alles nieuw is. Gelukkig kende mijn dochter een uitvaartondernemer van vroeger die betrouwbaar op haar over was gekomen en die had een zoon en dat was Mark de Bruijne en die stond in de Wereldregio, dus die maar even gebeld en wat vragen gesteld over voor ons onbekende zaken. Hij gaf ons precies de goede antwoorden en kwam heel bekwaam over. Hij heeft ons veel zorg uit handen genomen en bleek zijn werk net zo goed te doen als zijn vader. Alles wat wij wilden heeft hij uitstekend geregeld en hij heeft van een zeer emotionele en moeilijk te verwerken gebeurtenis iets moois gemaakt waar wij als familie dankbaar op terugkijken.

Theo

Zierikzee

Oktober 11, 2022
9

Geweldig

Mark is zeer attent en heeft alles tot in de puntjes toe perfect geregeldl

Martha Feijtel-Koster

Zierikzee

Oktober 11, 2022

Wie wij zijn

Maak kennis met ons

Register uitvaartondernemer

Caroline-Giltay

Register uitvaartondernemer

Janine-Schouls

Register uitvaartondernemer

Mark-De-Bruijne

Bekijk ook